De levertijd schommelt tussen 3 – 21 werkdagen. We werken met verschillende leveranciers waardoor er meerdere levertijden van toepassing zijn. Als u gaat kijken naar de mogelijkheden van verzending, dan ziet u dat de levertijd afhangt van de betalende verzending dat u heeft gekozen.

Zodra u de bestelling plaats met prior worden de producten besteld, de leveranciers verzend de producten de volgende werkdag. Uw bestelling zal normaal tussen de 2-7 werkdagen geleverd worden.  Bij een normale levering worden meerdere bestelling gebundeld en achteraf verstuurd hierdoor is de verzendingstijd langer. Wanneer u  een gratis verzending wenst te hebben is de levertijd 21 dagen. U kunt deze afhalen bij de aangegeven afhaalpunten.

  • Prior 8,00 euro: De bestelling wordt direct besteld en verzonden
  • Normale verzending 4,00 euro : De bestellingen worden gebundeld en dan verzonden. De levertijd schommelt hier tussen 7-12 werkdagen.
  • Gratis verzending met afhaling: De bestellingen worden gebundeld bij een afhaalpunt. De levertijd is 21 dagen.

Door onze ecologische werking versturen we onze producten rechtstreeks van de leveranciers naar de klant. Daarom kunnen de leveringsdagen verschillen van bestelling tot bestelling. De bestellingen kunnen in verschillende pakketten geleverd worden. Als u een lagere kost wenst te hebben bij een bestelling is dat mogelijk. We bundelen daarom meerdere bestellingen om zo ecologisch mogelijk te werk gaan.