Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Veelgestelde vragen

  Een overzicht

  Cosmetica of schoonheidsproducten die geen dierlijke stoffen bevatten. Er zijn geen dieren voor gedood of gebruikt om deze producten te maken. Dat zijn producten zoals Keratine of Karmijn. Soms kunnen er ingrediënten zitten zoals melk of honing daarom is het veganistisch.

  Cosmetica of schoonheidsproducten dat niet getest zijn op dieren (cruelty-free). Deze producten worden getest op donaties naar de wetenschap of geïmiteerde huid.

  De levertijd schommelt tussen 3 à 5 werkdagen. Als u gaat kijken naar de mogelijkheden van verzending, dan ziet u dat de levertijd afhangt van de betalende verzending dat u heeft gekozen.

  • Prior 8,00 euro: De bestelling wordt direct besteld en verzonden. Levertijd 1-3 werkdagen
  • Normale verzending 4,00 euro: De bestellingen worden gebundeld en dan verzonden. De levertijd schommelt hier tussen 3-5 werkdagen.

  Door onze ecologische werking versturen we onze producten rechtstreeks van de leveranciers naar de klant. Daarom kunnen de leveringsdagen verschillen van bestelling tot bestelling. De bestellingen kunnen in verschillende pakketten geleverd worden.

  • Veglorious. 2023. Alle rechten voorbehouden. Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.