Wat is vegan cosmetica?

Cosmetica of schoonheidsproducten die geen dierlijke stoffen bevatten. Er zijn geen dieren voor gedood of gebruikt om deze producten te maken. Dat zijn producten zoals Keratine of Karmijn. Soms kunnen er ingrediënten zitten zoals melk of honing daarom is het veganistisch.

Wat is diervriendelijke cosmetica?

Cosmetica of schoonheidsproducten dat niet getest zijn op dieren (cruelty-free). Deze producten worden getest op donaties naar de wetenschap of geïmiteerde huid.

Het verschil tussen vegan en diervriendelijke cosmetica?

Diervriendelijk is dierenproefvrij en vegan cosmetica bevat geen dierlijke stoffen. Let op: Het is niet omdat het dierenproefvrij is op dieren dat het vegan is. En het is niet omdat het vegan is dat het dierenproefvrij is.

Vegan # diervriendelijk

Wat is veganistische cosmetica

Is 100% vrij van dierlijke stoffen en dierenproefvrij. Het bevat ook geen melk of honing is.

Verzenden jullie ook internationaal?

We verzenden alleen naar België.

Levertijd

De levertijd schommelt tussen 3 – 21 werkdagen. We werken met verschillende leveranciers waardoor er meerdere levertijden van toepassing zijn. Als u gaat kijken naar de mogelijkheden van verzending, dan ziet u dat de levertijd afhangt van de betalende verzending dat u heeft gekozen.

  • Prior 8,00 euro: De bestelling wordt direct besteld en verzonden. Levertijd 1-3 werkdagen
  • Normale verzending 4,00: De bestellingen worden gebundeld en dan verzonden. De levertijd schommelt hier tussen 3-7  werkdagen.
  • Gratis verzending met afhaling: De bestellingen worden gebundeld bij een afhaalpunt. De levertijd is 21 dagen.

Ecologische werking

Door onze ecologische werking versturen we onze producten rechtstreeks van de leveranciers naar de klant. Daarom kunnen de leveringsdagen verschillen van bestelling tot bestelling. De bestellingen kunnen in verschillende pakketten geleverd worden.

Terugzendingen

De terugzending van een product is voor eigen kost. Alle producten kunnen alleen worden teruggestuurd zolang de zegel-plakker dicht is. Met andere woorden, de producten moeten ongeopend en ongebruikt zijn. Dit is voor hygiënische redenen en voor de houdbaarheid. De producten worden op gestuurd naar de afzender van het pakket. Voor een terugzending graag mailen naar

info@veglorious.be. Zodra de leverancier u retournering goedkeurt, storten we uw betaling binnen de 3 werkdagen terug.

Verzendingskosten

  • Prior 8,00 euro: De bestelling wordt direct besteld en verzonden
  • Normale verzending 4,00 euro : De bestellingen worden gebundeld en dan verzonden. De levertijd schommelt hier tussen 7-12 werkdagen.
  • Gratis verzending met afhaling: De bestellingen worden gebundeld bij een afhaalpunt. De levertijd is 21 dagen.

Kan ik mijn pakket volgen?

Zo goed als alle bestellingen bevat een Track en Trace code dat u ontvangt via mail. Als de leveranciers geen track en trace aanbied, dan ontvangt u er geen via mail.