Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • #Veglorious

  Heymily Carmona, founder of Veglorious

  Ik ben Heymily, de founder van Veglorious. Al enkele jaren experimenteer ik met natuurlijke producten. Mijn huid is voor mij belangrijk zoals ook voor jullie! Als puber heb ik veel last gehad van acné. Geen enkel product hielp tegen de acné, alleen maar medicatie. Toch wilde ik op een natuurlijk manier een zuiver resultaat te behalen. Vele cosmetica producten zorgden dan ook voor allergische reacties.

  Zo is mijn zoektocht naar natuurlijke en vegan cosmetica begonnen! Meerdere jaren heb ik gezocht naar de verschillende producten die ‘alles’ hadden voor mij: natuurlijk, vegan en diervriendelijk. Ik heb verschillende merken en producten getest op mijzelf om zo het beste resultaat te halen voor jullie. Na jaren proberen besloot ik om mijn kennis en ervaring met jullie te delen.

  Veglorious is een webshop met alleen Europese merken, wij bieden:

  Advies op maat

  Correcte prijs

  Thuislevering

  Geteste producten

  Lokale handelaars

  Events

  Volg Veglorious

  #veglorious

  • Veglorious. 2023. Alle rechten voorbehouden. Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.