Veglorious is een jong team dat opzoek is naar het beste voor u, natuur en dieren.

Onze visie is om vegan en diervriendelijke cosmetica en schoonheidsproducten aan u te geven. We zoeken naar het beste! Daarnaast kijken we naar ecologische mogelijkheden rond de productie van producten en leveringen. We stimuleren graag de Europese economie, al onze producten zijn aangekocht in Europa en die bieden we aan u.

We bestuderen grondig de producten die we aanbieden op onze website. Voor ons is het belangrijk dat we achter onze visie staan en dit aangetoond wordt via de producten.

Met trots delen we ook graag mee dat we fairtrade producten steunen voor boeren in derdewereld landen. Zo dragen we een extra steentje bij voor een eerlijke prijs.

Heymily
Heymily Founder of Veglorious
Hi

Ik ben Heymily de founder van Veglorious. Al enkele jaren experimenteer ik met natuurlijke producten. Mijn huid is voor mij belangrijk zoals ook voor jullie! Als puber heb ik veel last gehad van acné. Geen enkel product hielp tegen de acné, alleen maar medicatie. Toch wilde ik op een natuurlijk manier een zuiver resultaat te behalen. Vele cosmetica producten zorgden dan ook voor allergische reacties.

Zo is mijn zoektocht naar natuurlijke en vegan cosmetica begonnen! Meerdere jaren heb ik gezocht naar de verschillende producten die ‘alles’ had voor mij: natuurlijk, vegan en diervriendelijk. Ik heb verschillende merken en producten getest op mijzelf om zo het beste resultaat te halen voor jullie. Na jaren proberen besloot ik om mijn kennis en ervaring met jullie te delen.

Veglorious is een webshop met alleen Europese merken, wij bieden:
– advies op maat
– correcte prijs
– thuislevering,
– alle producten zijn zelf getest
– wij werken met lokale handelaars
– wij organiseren thuis events

En alle producten zijn vrij van chemicaliën en gevaarlijke producten!