Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Betalen

  Is online betalen via Veglorious veilig?

  Bij Veglorious kun je met een gerust hart online afrekenen. We werken met de beveiligde betaalomgeving en verbinding (SSL) van Mollie.

  Wij hebben Mollie als partner gekozen omdat zij al vele jaren ervaring hebben met het leveren van beveiligde en gemakkelijke online betaaloplossingen en een leidende provider van multi-channel betaal diensten zijn. Mollie garandeert een 100% veilige afhandeling van betalingen, onafhankelijk van de gekozen betaalmethode bij Veglorious.

  Of je nu Bancontact/MisterCash, Visa of MasterCard of een andere betaalmethode gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie en jou, de koper. Noch Veglorious noch derden krijgen jouw kaartnummer of andere informatie te zien.

  Mollie verifiëert o.a. de geldigheid van jouw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van jouw kredietkaart en geeft Veglorious bericht wanneer alles in orde is en de betaling zal uitgevoerd worden.

  • Veglorious. 2023. Alle rechten voorbehouden. Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.