Oeps, je lijkt een niet-ondersteunde browser te gebruiken...
Verouderde browsers kunnen uw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Bestellen

  Dan is de volgende stap heel simpel. Plaats het product of producten van jouw keuze in jouw ‘winkeltas’ en klik als je klaar bent met shoppen op ‘uw winkeltas’.

  Je wordt dan stap voor stap door het aankoopproces geleid. Het is belangrijk dat je de juiste adresgegevens invoert, omdat jouw pakket naar dat adres wordt gestuurd. Controleer daarom goed of de gegevens kloppen, anders komt jouw pakket niet aan. Heb je een afwijkend bezorg- of factuuradres? Dat is geen probleem, dit kun je aangeven tijdens het bestelproces.

  Om de bestelling af te kunnen ronden moet je het eens zijn met onze algemene voorwaarden.

  Na afronding van jouw bestelling zullen we deze gelijk bevestigen via email. Bovendien zal je de bevestiging van betaling, welke je gelijk ziet op jouw computer scherm na afronding van jouw bestelling, kunnen afprinten. Jouw betalingsbevestiging zal overigens ook via email naar je worden gestuurd.

  LET OP: Nadat je jouw bestelling hebt afgerond kan je deze niet zelf meer wijzigen. Echter, als er in je bestelling toch een foutje is geslopen, gelieve ons dan z.s.m. te contacteren via info@veglorious.be. Waar mogelijk, passen we de bestelling voor je aan!
  • Veglorious. 2023. Alle rechten voorbehouden. Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.